Le Pave menu

                                    Menu

 

Forretter

                                                                                                         

 

Ristet torskeloins,selleripure, urte- beurre blanc

 

   eller


Jordskokkesuppe tilsmagt med æble og trøffel

                                                                                                      

Hovedretter

Medaljon af oksemørbrad med brændt porre, vinterpure, oksehaler i sprød dej hertil pommes boulangére og marsala sauce med syltet sennepskorn og selleri.

 eller

Stegt færøsk laks med senneps og urte hollandaise, grøntsager,  kartofler

 

Desserter

(Vælg i mellem)

                          Bagt linse med vaniljecreme og pekannødder hertil hvid    chokolademousse og mandarinsorbet

eller
Udvalg af fire franske oste

Kr 375,-

 

   Menu kan laves pescetarisk, vegetarisk og vegansk såfremt det er oplyst på forhånd

Information om indhold af allergene ingredienser i vores retter kan fås ved henvendelse til restaurantens personale