Forside
Restauranten
Om Le Pave
Billeder fra restauranten
Madbilleder
Udendørsservering
Indendørsbilleder
Job hos Le Pave
Menu & Vine
A lá carte
Le Pave menu
Frokost kort
Vinkort
Varme og kolde drikke
Selskaber
Arrangementer
Catering
Kontakt
Book Bord
A lá carte
Forside
Menu & Vine
A lá carte
Vores a lá Carte
Aperitif Bobler Cremant de Loire
65
,-
Forretter
Fiskesuppe med aioli, croutons og gruyere
128
,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter
128
,-
Carpaccio af oksemørbrad anrettet med revet trøffel og parmesan
118
,-
Stegte kammuslinger serveret med ravioli og revet trøffel
128
,-
Terrine af foie gras tilsmagt med Calvados og marinerede svesker
138
,-
Stegt foie gras med svesker marineret i Calvados
138
,-
Gratineret gedeost Crottin de Chavignol
118
,-
Vinbjergsnegle fra Bourgogne i persille og hvidløgssmør
118
,-
Hovedretter
Stegt helleflynder med kartofler, grøntsager og beurre blanc sauce
198
,-
Tournedos af oksemørbrad med revet trøffel,stegt foie gras og Madeirasauce
275
,-
Rosastegt andebryst serveret med kartofler, grøntsager, hertil portvinssauce og marinerede svesker i Calvados
188
,-
Ribeye af Black Angus fra USA med pommes frittes og bearnaise
275
,-
Lammekrone serveret med Pommes Anna, grillede grøntsager og timian sauce
198
,-
Rørt tatar krydret med tabasco, trøffelolie,kapers,estragon og cognac. Serveres med salat og pommes frites
198
,-
Desserter og oste
Chokoladekage med mangosorbet
88
,-
Créme Brulée med hindbærsorbet
78
,-
Hjemmelavet sorbet og is
78
,-
Crepe Suzette, pandekager med appelsinjuice, Grand Marnier og vaniljeis
95
,-
Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
88
,-
Franske makroner pr. stk
15
,-
Udvalg af franske oste
95
,-
Menu & vine
A lá carte
Le Pave menu
Frokost kort
Vinkort
Varme og kolde drikke
Dette site benytter cookies for at gøre oplevelsen bedre.
Accept