Home
The restaurant
About Le Pave
Images from the restaurant
Food images
Outdoor serving
Indoor images
Job at Le Pave
Menu & Wine
A lá carte
Le Pave Menu
French Breakfasf
Frokost kort
Winecard
Hot and Cold Drinks
Selskaber
Arrangementer
Catering
Contact
Book Table
DK
A lá carte
Home
Menu & Wine
A lá carte
Vores a lá Carte
Aperitif Bobler Cremant de Loire
65
,-
Forretter
Fiskesuppe med aioli, croutons og gruyere
125
,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter
108
,-
Carpaccio af oksefilet anrettet med revet trøffel,basilikum, parmesan og citronconfit
108
,-
Stegte kammuslinger serveret med sauteret spinat
124
,-
Terrine af foie gras tilsmagt med Calvados og marinerede svesker
124
,-
Stegt foie gras, hertil svesker marineret i Armagnac med brioche
128
,-
Gratineret gedeost fra Loire med sprød salat
108
,-
Dampede hvide asparges serveret med håndpillede rejer, vinaigrette med skalotteløg, kapers og dild
108
,-
Hovedretter
Dagens fisk
198
,-
Tournedos af oksemørbrad med revet trøffel,stegt foie gras og Madeirasauce
245
,-
Gråsten kylling med kartofler, grønt og champignon a la creme
178
,-
Ribeye af American Black Angus med pommes frites og bearnaise
245
,-
Lammekrone med artiskokker, courgettes, couscous og let harissa sauce
198
,-
Tatar
198
,-
Desserter og oste
Chokoladekage med mangosorbet
78
,-
Créme Brulée med hindbærsorbet
78
,-
Hjemmelavet sorbet og is
78
,-
Svesker marineret i Armagnac, hertil vaniljeis og chokoladeflager
78
,-
Svesker marineret i Armagnac, hertil vaniljeis og chokoladeflager
78
,-
Svesker marineret i Armagnac, hertil vaniljeis og chokoladeflager
78
,-
Udvalg af oste med oliven
95
,-
Menu & vine
A lá carte
Le Pave Menu
French Breakfasf
Frokost kort
Winecard
Hot and Cold Drinks
Dette site benytter cookies for at gøre oplevelsen bedre.
Accept