Login

Spisesteder i København. Oplev en fransk perle i hyggelige omgivelser

Le Pave er et af de spisesteder i København, der må opleves, hvad enten man er lokal eller på besøg i denne vidunderlige by. Som en perle i det indre København er vi bredt anerkendte for vores evne til at levere fransk gastronomi i særklasse, hvor portionerne er rigelige, og priserne er små. Le Pave er fransk og betyder brosten, hvilket henviser til vores hyggelige beliggenhed på det brostensbelagte Gråbrødretorv, som både er centralt i hjertet af København, men stadig med en idyllisk ro over sig. Restauranten er i en fredet bygning, der er restaureret med respekt for dennes rustikke og smukke detaljer. Af spisesteder i København finder du ganske enkelt ikke en restaurant med samme høje gastronomiske niveau og hyggelige stemning til så favorable priser, som Le Pave kan tilbyde.   

Spisesteder i København; oplev Le Pave enten frokost, aften eller begge dele

Le Pave har mange loyale kunder, der glade og tilfredse kommer og nyder vores mange vidunderlige specialiteter. Vi har efterhånden, grundet vores rigelige tilbud på prisvenlige gastronomiske oplevelser, opnået en status som et af de mest populære spisesteder i København. Du har muligheden for at få store smagsoplevelser både frokost og aften hos Le Pave. Vælg mellem vores a lá carte menu, månedsmenu eller frokostkort. Madlavningen er hovedsageligt fransk inspireret, men frokostkortet byder også på smagfulde input såsom dansk smørrebrød, pasta, sandwich og andet. Der vil altid være mulighed for at vælge lækre vine fra vores nøje sammensatte vinkort. Kig forbi og oplev en fransk perle blandt spisesteder i København.       

Af spisesteder i København vil du blive henrykt over Le Pave. Her er ikke blot maden, vinen og omgivelserne i særklasse. Servicen er ligeledes altid venlig

Kig forbi Le Pave, hvis du er på udkig efter et af de bedste spisesteder i København, hvor priserne dog stadig er på et særdeles rimeligt niveau. Du vil blive mødt af ejeren selv, der er på gulvet for at sikre, at servicen og stemningen er i top. Afhold også arrangementer eller få catering med et af de bedste spisesteder i København.

Snyd ikke dig selv for oplevelsen at spise på Le Pave et af de gode spisesteder i København

Le Pavé
Gråbrødretorv 14
1154 København K
Bordbestling 33 13 47 45
info@lepave.dk
Åbningstider
Daglig fra kl. 11:00 til 24:00
Køkkenet lukker 22:30

Book dit bord online