Login

Restauranter i København. Le Pave tilbyder prisvenlig gastronomi i særklasse

Af restauranter i København kan der ikke herske tvivl om, at Le Pave rangerer blandt de allerbedste. Vores mad er inspireret af det franske køkken, som i utallige årrækker har været anset som et af verdens mest toneangivende og bedste inden for den gastronomiske verden. Forskellen på os og andre elitære restauranter i København er hovedsageligt vores favorable priser. Vi hos Le Pave elsker god madlavning og vil gerne dele vores passion med så mange som muligt, hvorfor vi tilbyder både mad og drikke til virkeligt gode priser. Det giver dig en mulighed for at opleve en af de bedste restauranter i København, uden at det skal koste dig en formue.

Restauranten er beliggende på det brostensbelagte Gråbrødretorv i hjertet af København, hvor også navnet Le Pave, fransk for brosten, stammer fra. Bygningen, der danner rammerne for restauranten, er fredet og restaureret med respekt for dens fine, rustikke detaljer, hvilket kaster en hyggelig stemning over din frokost eller aften.

Nyd en af de bedste restauranter i København både til frokost og om aftenen

Få mad, vin, service og stemning af høj kvalitet til lave priser i en af de bedste restauranter i København.  Vi serverer gastronomiske smagsoplevelser i rigelige portioner både til frokost og om aftenen. Prøv både vores kulinariske specialiteter fra vores a lá carte menu, månedsmenu eller frokostkort. Stilen er i vid udstrækning fransk inspireret, men frokostkortet byder også på lækkerier såsom dansk smørrebrød, pasta, sandwich og andet. Vælg også lækre, prisvenlige vine vores nøje sammensatte vinkort.

Oplev en perle blandt restauranter i København og nyd de smagfulde, men prisvenlige specialiteter i hyggelige omgivelser og med enestående god service  

For at bevare vores status som en af de mest elskede restauranter i København er det vigtigt for os, at alt er i absolut særklasse. Dette gælder ikke blot mad, drikke og priser, men i høj grad også servicen, hvorfor ejeren selv er på gulvet, for at sikre sig din fulde tilfredshed. Benyt også muligheden for arrangementer eller catering med en af de bedste restauranter i København.

Husk at besøge Le Pave i jagten på de bedste restauranter i København

Le Pavé
Gråbrødretorv 14
1154 København K
Bordbestling 33 13 47 45
info@lepave.dk
Åbningstider
Daglig fra kl. 11:00 til 24:00
Køkkenet lukker 22:30

Book dit bord online