Forside
Restauranten
Om Le Pave
Billeder fra restauranten
Madbilleder
Udendørsservering
Indendørsbilleder
Job hos Le Pave
Menu & Vine
A lá carte
Månedsmenu
Frokost kort
Vinkort
Varme og kolde drikke
Selskaber
Arrangementer
Catering
Kontakt
A lá carte
Forside
Menu & Vine
A lá carte
Vores a lá Carte
Aperitif Bobler Cremant de Loire
65
,-
Forretter
Fiskesuppe med aioli, croutons og gruyere
125
,-
Hvidvinsdampede blåmuslinger med urter
108
,-
Carpaccio af oksefilet anrettet med revet trøffel,basilikum, parmesan og citronconfit
108
,-
Stegte kammuslinger serveret med spinat og blomkålspuree
124
,-
Terrine af foie gras tilsmagt med Calvados og marinerede svesker
124
,-
Stegt foie gras, hertil svesker marineret i Armagnac serveret med ristet brød
128
,-
Gratineret gedeost i filodej med sprød salat
108
,-
Vinbjergsnegle i persille og hvidløgssmør
98
,-
Hovedretter
Stegt helleflynder med broccolini, spinat, aspargeskartofler og sauce blanquette
198
,-
Tournedos af oksemørbrad med revet trøffel,stegt foie gras og Madeirasauce
245
,-
Stegt andebryst med pommes anna, glaseret julesalat og sauce albufera
178
,-
Ribeye af American Black Angus med pommes frites og bearnaise
245
,-
Lammekrone serveret med kartofler, grillede grøntsager og timian sauce
198
,-
Rørt tatar krydret med tabasco, trøffelolie,kapers,estragon og cognac. Serveres med salat og pommesfrites
198
,-
Desserter og oste
Chokoladekage med kanelis
78
,-
Créme Brulée med hindbærsorbet
78
,-
Hjemmelavet sorbet og is
78
,-
Profiteroles med hjemmelavet vaniljeis og chokoladesauce
78
,-
Udvalg af oste
95
,-
Menu & vine
A lá carte
Månedsmenu
Frokost kort
Vinkort
Varme og kolde drikke
Dette site benytter cookies for at gøre oplevelsen bedre.
Accept